2019. szeptember 15.  -  évközi 24. vasárnap

 

 1. Az Ars Sacra keretében 17-én, kedden kántorunk, Makk Ági – aki geológus - előadást tart a plébánián „Hány tenger hullámzott a Svábhegyen” címmel este 7 órától. Reméljük, sok érdeklődő eljön!
   
 2. István atya születésnapját 19-én, csütörtökön ünnepeljük az esti szentmisével és utána agapéval. Mindenkit szeretettel várunk!
   
 3. 20-án, pénteken este 7 órától házas hittan lesz a plébánián. Új érdeklődőket szívesen fogadunk!
   
 4. Szeptember 21. szombat Szent Máté apostol és evangélista ünnepe. Az Ars Sacra keretében ikonkiállítás lesz a templomban: az esti ünnepi szentmisén dr. Papp Miklós görögkatolikus lelkész áldja meg az ikonokat. Utána agapé lesz a plébánián. Aki tud, hozzon süteményt!
   
 5. Már most hirdetjük, hogy plébániánk következő szentségimádási napja szeptember 28-án, szombaton lesz. A kitett ívre fel lehet iratkozni.
   
 6. A terményünnep szeptember 29-én a 9 órai szentmisével kezdődik és a parkban és a Jókai Klubban zajlik. A gazdag program megtekinthető a plakáton.
   
 7. Ebben az évben is lesz burgonya- és hagymavásár, előreláthatólag szeptember végén. Kérjük, hogy mindenki iratkozzon fel, aki kér. A rászorulók ingyenes házhozszállítást kérhetnek, a cím megadásával. Önkéntes segítők jelentkezését várjuk a burgonyaszállításhoz. Erre a célra is fel lehet iratkozni, hátul egy füzetbe.
   
 8. A Délvidékre szervezünk zarándoklatot október 18-20 között. Részletek, jelentkezés a sekrestyében. A befizetendő összeg 20.000 Ft. jelentkezéskor kérjük, fizessék be.   Jelentkezni szept. 22-ig lehet.
   
 9. Valencia titka: a Szent Grál – 4 napos zarándoklat lesz István atya vezetésével október 13—16 között. Részletek a sekrestyében.