2021. június 6.   -  Úrnapja,

Jézus Szent Testének és Vérének ünnepe

 

1.     A hónap első vasárnapja van, délután 1/5-től rózsafüzér titokcsere lesz elmélkedésekkel. Új érdeklődőket is szeretettel várunk!

1.     9-én, szerdán délelőtt 10 órától tartja a Kolping család összejövetelét a plébánián. Szeretettel várunk új érdeklődőket!

2.     Június 11-én, pénteken Jézus Szentséges Szíve főünnepe. A szentmise után Jézus Szíve litánia; utána felnőtt katekézis lesz a Plébánián. 

3.     Június 12. szombat a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen Szívének emléknapja. István atya pappá szentelésének 45. évfordulója alkalmából délelőtt 11 órakor lesz az ünnepi szentmise Mátraverebély Szentkúton. Egyénileg szervezi mindenki az utazást, de kérjük, hogy aki jön, jelentkezzen a sekrestyében, hogy tudjuk, hány személyre rendeljünk ebédet.

4.     Jövő vasárnap, június 13-án a 9 órai szentmisén lesz a tanévzáró Te Deum.

5.     A szervezők kérik, hogy  minél előbb jelentkezzünk az Eucharisztikus kongresszus programjaira. Aki tavaly jelentkezett, annak is újra kell regisztrálni, a szentmisékre is. Az előkészítő asztalon és a hirdetőtáblán is megtalálható a felhívás.

6.     A katolikus sajtóra szeretném felhívni a figyelmet: a hetilapokon kívül kapható az „Élő kenyér”, misekalauz – gyermekeknek, valamint az Adoremus, a Képmás júniusi száma is.

7.     Az Etalon Kiadó kiadványait lehet megvásárolni jövő vasárnap, 13-án délelőtt.