2021. szeptember 26.  -  évközi 26. vasárnap

 

1.     A hónap utolsó vasárnapja van. Este a szentmise után csendes szentségimádást tartunk 20 óráig.

2.     Szeptember 28. kedd plébániánk szentségimádási napja. Szentségkitétel a reggel 8 órakor. 15 órakor elimádkozzuk az Isteni Irgalmasság rózsafüzért. A szentségimádási nap lezárása: ¼ 6-tól rózsafüzér, litánia, majd szentmise.  Kérjük, akik tudják, hogy mely időpontban vállalnak szentség-látogatást, az újságos asztalra kihelyezett íven iratkozzanak fel. Az esti szentmisében elimádkozzuk a Szent Mónika közösség imáját.

3.     Szerdán Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe. Déli 12 órakor Esterházy László kanonok úr pap barátaival hálaadó szentmisét mutat be 70. születésnapja alkalmából. A hálaadó szentmisére szeretettel hívlak benneteket.

4.     Csütörtökön szeptember 30-án Szent Jeromos áldozópap és egyháztanítóra emlékezünk. Este a szentmise után szentségimádást tartunk 22 óráig.

5.     Október hónapban külön figyelmébe ajánlom mindenkinek az esti szentmisék előtt, fél 6-kor kezdődő rózsafüzért.  

6.     Október 1-je a Gyermek Jézusról nevezett (Lisieux-i) Szent Teréz szűz és egyháztanító emléknapja. Első péntek, az esti szentmise után elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

7.     2-án, szombaton a szent Őrzőangyalokra emlékezünk. 17 órától az első szombati szentségimádást a képviselőtestület tagjai vezetik.

8.     Jövő vasárnap délután fél 5-től rózsafüzér titokcsere lesz elmélkedésekkel. Nemcsak a rózsafüzér társulat tagjait, de másokat is szeretettel várunk!

9.     Kapható az Adoremus és az Élő kenyér októberi száma. Van még szeptemberi Képmás. A hetilapokat is ajánlom figyelmetekbe.

10.A megrendelt burgonyát és hagymát október 3-án 10 óra és fél 1 között lehet átvenni  a plébániánA 15 kg-os zsák burgonya 2.800 Ft (186 Ft/kg), a 10 kg-os hagyma 2500 Ft.