2019. december 9.  - Advent 2. vasárnapja

 

 1. Ma 10 órától játszóház lesz: karácsonyfadíszeket készíthetnek a gyerekek és elvetik a Luca-búzát is. Ma és jövő vasárnap könyvvásár lesz 10-12.30-ig, illetve a szentmisék kapcsán.
   
 2. Adventi időben hétfőtől péntekig roráté szentmisére várjuk a kedves testvéreket reggel fél 7 órára. Péntekenként az elsőáldozókat szüleikkel együtt várjuk a rorátéra. A gyerekeknek és fiataloknak reggelizési lehetőséget biztosítunk. Ezeken a napokon este nincs szentmise.
   
 3. 11-én, szerdán
  • 14 órától István atya vetített képes előadást tart a karácsonyi készület jegyében a Hegyvidéki Kulturális Szalonban.
  • 15 órakor kezdődik a templomban a nyugdíjasok karácsonya, és folytatódik az iskolában. Kérjük, aki tud, hozzon süteményt erre az alkalomra!
    
 4. 13-án, pénteken felnőtt katekézis lesz a plébánián este 7 órától.
   
 5. December 14-én, szombaton délután 4 órától lesz gyóntatás templomban este 7 óráig.
   
 6. Advent 3. vasárnapján - 15-én – lesz a jótékonysági ajándék,- sütemény, és forraltbor vásár a közösségi teremben, ill. a templom előtt. Erre az alkalomra ajándéktárgyakat és süteményeket várunk, melyeket árulni lehet.  Az ajándéktárgy valóban ajándék legyen!
   
 7. Advent 4. vasárnapján – 22-én – 10 órától a játszóház programja: mézeskalács-sütés a plébánián; délután 4 órától pedig jótékonysági hallé vásár lesz az agóránál.
   
 8. A „cipős dobozok” leadási határideje december 20. péntek reggel.
   
 9. Már most hirdetjük, hogy december 29-én vasárnap - Szent család ünnepén - este 6 órára várjuk az ez évben házasságot kötött fiatalokat, valamint a jubiláns házaspárokat szentmisére és utána szeretetvendégségre. Kérjük, hogy a jubilánsok a sekrestyében jelentkezzenek.
   
 10. A téli hittantábor február 14-16-ig lesz a Stella üdülőben, 5.000 Ft/fő előleg befizetésével lehet jelentkezni a családoknak.