2023. június 4.

SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA, főünnep

 

1.       Ma a hónap első vasárnapja van, délután fél 5-től rózsafüzér titokcsere lesz.

2.       Hétfő Szent Bonifác püspök és vértanú emléknapja.

 

3.       Pénteken 19 órától felnőtt katekézis lesz a közösségi teremben.

4.       Jövő vasárnap, június 11-én Úr napja, Jézus Szentséges Testének és Vérének ünnepe; az úrnapi körmenetet a 9 órai mise után tartjuk. Kérjük a közösségeket, hogy az oltárok és a virágszőnyeg készítésre; A gyerekek szirom szórásra készüljenek. Virágszirmok gyűjtését is kérjük híveinktől. 

5.       Szintén jövő vasárnap Nyáresti szerenád címmel a Divertimento kamarazenekar koncertjét hallhatjuk 19 órától a közösségi házban. Mozart,  Csajkovszkij,  F. Mendelssohn és Strauss remekművei lesznek műsoron. Hárfán közreműködik: Nizalowski Fanni.

6.       Június 13-án, kedden István atya pappá szentelésének 47. évfordulóján a szentmise után koccintásra hívunk mindenkit. Kérjük, aki tud, hozzon süteményt.

7.       15-én, csütörtökön este 6 órakor Spányi Antal püspök úr koncelebrált misét mutat be szentelésük évfordulójára. Hívjuk a testvéreket, hogy együtt imádkozzunk a hivatások kegyelméért

8        Június 17-én, szombaton 12 órától tanévzáró családi összejövetel lesz a plébánián. A közös ebédre és a szokásos délutáni programokra szeretettel várjuk a kedves testvéreket.

9.     A Te Deum, tanév végi hálaadás 18-án, a 9 órai szentmisén lesz.

10.     A nyári hittantábort június 19-24 között tartjuk.

11.     Június 27-ig vasárnaponként 10-11 között, és minden kedden 10-12 és16-18 óra között lesz nyitva a karitász terem a Közösségi Házban, lehet válogatni. Lehet hozni jó állapotú, tiszta ruhákat is, de elsősorban gyermekruhákat várunk.

12.     Megjelent az egyházközségi – ingyenes - újság pünkösdi száma.