2024. február 25.   Nagyböjt 2. vasárnapja

1.     Ma a katolikus iskolák javára van a gyűjtés.

2.     27-én, kedden este a szentmise a Szent Mónika Közösség szándékára lesz.

3.     28-án, szerdán az esti szentmise után a missziós imaórára új érdeklődőket is szeretettel várunk!

4.     29-én csütörtökön a szentmise után a szentségimádás 20 óráig tart, 19-20 óra között a Jézus Szíve Család imaórájával.

5.     Március 1. első péntek, a szentmise után a keresztutat az elsőáldozók és a bérmálkozók vezetik.

6.     2-a első szombat, 17 órától a szentségimádást a Felnőtt Katekézis Közösség tagjai vezetik.

7.     Március 3-án, jövő vasárnap a 9 órai szentmise után a hittanosokkal, kicsikkel és nagyokkal a Szent Anna réti kápolnához kirándulunk. Megismerjük a hely történetét, imádkozunk az ifjúságért, majd játékkal zárjuk le az alkalmat!  A program 1,5 órát vesz igénybe.

8.     Kérem mindazokat, akik jönnének a medjugorjei zarándoklatra (máj 1-5.) jelentkezzenek minél hamarabb, mert a Via Sacra Utazási Iroda feltölti a helyeket. A zarándoklat részletei és jelentkezési lap a sekrestyében kapható. Jelentkezni lehet febr. 29-ig az előleg – 60.000 Ft - befizetésével és a jelentkezési lap kitöltésével.

9.     Már hirdetjük, hogy március 4-én, hétfőn este Ránki Fülöp zongoraestje lesz a „Csöndzsák koncertek, Amit a hegyen hallani” sorozat keretében.

 Március 6-án, szerdán pedig  Trombita – harsona - zongora kamarahangverseny.

10. 2024. április 6-án, szombaton a kolpingosok Bodajkra zarándokolnak, István atya vezetésével. 10-en mehetnek tőlünk. A részletes program megtekinthető a sekrestyében, ott lehet jelentkezni március 3. estig a részvételi díj, 7500 Ft befizetésével és az elérhetőségek megadásával.

11. Ebben az évben is lesz nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés nagyböjt 3. vasárnapjától 4. vasárnapjáig a templomban. Ha valaki nem tud természetbeni adományt hozni, a Szent Antal perselybe dobhatja be a pénzt ezen a két hétvégén. A legkisebb adománnyal is hozzájárulunk nélkülöző testvéreink segítéséhez.

12. A nyári hittantábor Agárdon lesz jún. 23 -án vasárnaptól 28. péntek estig. A sekrestyében várjuk a jelentkezőket.