2020. január 19.  – Évközi 2. vasárnap

 1. Ma kezdődik az ökumenikus imanyolcad. Alapgondolata:  „..igen emberségesen bántak velünk…” (Ap.Csel 28,2). Az egész hét imaalkalmai a hirdetőtáblán olvashatók. Templomunkban 22-én, szerdán 18.30-kor lesz az ima, utána szokás szerint agapé, melyre süteményeket kérünk.
   
 2. Hétfőn a reggeli szentmisében Boldog Özséb áldozópapra emlékezünk.
   
 3. Kedd Szent Ágnes vértanú, szerda Boldog Batthyány Strattmann László emléknapja.
   
 4. A missziós imaóra  1 héttel később, 29-én lesz.
   
 5. Pénteken Szalézi Szent Ferenc püspökre emlékezünk, január 25. szombat Szent Pál apostol megtérésének (Pálfordulás) ünnepe.
   
 6. A képviselőtestület nyilvános ülése január 27-én, hétfőn este 7 órakor lesz a hittanteremben. Témája az első félévi lelkipásztori terv, 2019. évi számadás és a 2020. évi költségvetés. A Testület tagjait és az érdeklődőket is szeretettel várjuk.
   
 7. Jövő vasárnap, 26-án az esti szentmise után – már hagyományosan - 15 perces csendes szentségimádást tartunk.
   
 8. A keresztút építéséhez az adományokat készpénzben, a sekrestyében köszönettel várjuk.
   
 9. A Budapesti katolikus Kórházlelkészség az önkéntes beteglátogatói képzést továbbra is szervezi. A képzésre jelentkezni a Kórházlelkészség (06-1) 224-86-40-es telefonszámán lehet hétköznap 8-16 óra között február 7-ig.

1. Regisztráció a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

Érdemes mielőbb regisztrálni a NEK eseményeire, hogy az egyes programokra bejussanak, kedvező helyről követhessék nyomon a történéseket. Akik egy helyen szeretnének ülni, egy csoportba regisztráljanak.

FONTOS: Az elsőáldozókat is be kell regisztrálni az alábbi felületen!

https://registration-iec2020.hu/ 

   

2. Egyházi, közösségi és családi szálláshelyek

Eddig kevés felajánlás érkezett, ezért továbbra is gyűjtjük a budapesti vagy fővároshoz közeli települések egyházi, közösségi és családi szálláshelyeit. A cél ingyenes vagy alacsony költségű szálláslehetőségek megtalálása a kevésbé tehetős, és távoli országokból érkező résztvevők számára. 

Kérjük, jelezzék felajánlásaikat:

>>> Szálláshelyek <<<

vagy az: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen